Socialdemokrater vil styrke samarbejdet

Socialdemokratiske borgmestre og folketingsmedlemmer styrker samarbejde i Nordsjælland

NAVNE Borgmestre og folketingsmedlemmer fra liste A, der er valgt i Nordsjælland, vil arbejde mere sammen. Det besluttede man sig for, da de 10 socialdemokratiske politikere mødtes for kort tid siden på Furesø Rådhus.

“Det blev til en god snak om at styrke samarbejde mellem kommuner og Christiansborg for at løse fremtidens velfærdsopgaver og sikre en god bæredygtig infrastruktur i Nordsjælland. Vi ti politikere er meget opmærksomme på, at gode løsninger kræver et bredt samarbejde på tværs – både i kommunerne og på Christiansborg. Derfor vil de også række ud til et samarbejde med andre partier og FT-medlemmer valgt i Nordsjælland,” skriver politikerne i en fælles pressemeddelelse.

Ved kommunalvalget i 2021 blev antallet af socialdemokratiske borgmestre i Nordsjælland forøget fra fire til seks. Vicky Holst Rasmussen blev valgt som ny borgmester i Egedal og Tina Tving Stauning blev nyvalgt borgmester i Frederikssund. Kirsten Jensen blev genvalgt som borgmester i Hillerød. Det samme gjorde Steffen Jensen i Halsnæs, Thomas Lykke i Fredensborg og Ole Bondo Christensen i Furesø. Ved Folketingsvalget i november 2021 blev antallet af socialdemokratiske folketingsmedlemmer i Nordsjælland forøget fra tre til fire. Der var genvalgt til S-kandidaterne Henrik Møller og Rasmus Stoklund og samtidig nyvalg til to kvinder, nemlig Fie Hækkerup og Matilde Powers.

Jk

Borgmestre og folketingsmedlemmer fra Socialdemokraterne, der er valgt i Nordsjælland, vil arbejde mere sammen. Pressefoto