Picnicfestival efterlyser flerårig aftale

Foto: Mikkel Kjølby
Eva Vedel vurderer, at et par tusind gæster blev hjemme på grund af regnvejret, men ikke desto mindre var der godt med gæster.
Eva Vedel vurderer, at et par tusind gæster blev hjemme på grund af regnvejret, men ikke desto mindre var der godt med gæster.

For femte gang arrangerede Eva Vedel sit hjertebarn Furesø Picnicfestival gennem sit eget firma Expo Viva.

Og godt nok holdt regnen en del gæster fra at besøge hovedbegivenheden ved Furesøbad søndag, men Eva Vedel fortsætter gerne, hvis hun kan finde den rette model.

– Der er flere og flere, som kommer til. Vi har gæster, som har været til Jordbærpicnic, til musikarrangementet i Skovhuset og så kommer de også til Furesøbad. Folk er glade og begejstrede og har taget det til sig som en fast tradition. Det er derfor, man gider, siger Eva Vedel, som bruger meget tid på arrangementet uden at få løn for det.

– Vi skal knække koden, men man kan ikke tage entre til naturen og aktiviteterne er gratis. Jeg overvejer at lave det om til en forening, for så kan man søge fonde, siger Eva Vedel.

Furesø Picnicfestival får tilskud på 50.000 kroner fra Furesø Kommunes eventpulje. Men det er øremærket til marketing og den slags.

Eva Vedel har et afgørende ønske overfor Furesø Kommune.

– Det er altafgørende med langtidsplanlægning og flerårige aftaler samt et varigt commitment fra kommunen i kombination med private sponsorer, så vi kan gå endnu mere ambitiøst til værks. Jeg overvejer et Advisory Board, hvor nøgleaktører og sponsorer inviteres ind, siger Eva Vedel.