Lyserød Lørdag byder på skattejagt og fotokonkurrence

Laura Kamis Wrang Foto: Jens Berg Thomsen

Lørdag den 8. oktober er der igen Lyserød Lørdag på Farum Bytorv, som er fra kl.11-14.10. Der vil blandt andet være boder, lotteri og pop up dans gennem centret.

Lyserød Lørdag på Farum Bytorv samarbejder i år med Farum Lilleskole, som kl.11.30 inviterer på en gratis skattejagt. Her gælder det om at finde skjulte kunstværker, der er gemt i butiksvinduerne på Farum Bytorv. Værkerne, der alle er lavet af lyserøde genbrugsmaterialer, er kreeret af eleverne i 2. og 3. klasse på Farum Lilleskole.

Finder du alle, kan du være med i lodtrækningen om en præmie, der udtrækkes kl. 14.00. Kunstværkerne kan også ses i ugen op til Lyserød Lørdag.

Derudover har lilleskolen arrangeret en interaktiv fotokonkurrence, hvor det handler om at finde lyserøde motiver. På dagen vil der være to aktive opdagelsesture rundt omkring centret, hvor man kan tage et lyserødt foto og få hjælp til at sætte dem op sammen med de andre kreative fotografer på hjemmesiden.

Billederne fra turen kommer til at indgå i et fælles digitalt kunstprojekt, der ligger på www.farumifarver.dk.

“Det er en stor glæde for mig, at der er etableret et så fint samarbejde mellem skolen og centret i forbindelse med denne dag, der har fokus på cancer i livet – før under og efter at man rammes af denne sygdom impliceres en hel række mennesker omkring en, ” skriver frivillig i Kræftens Bekæmpelse Laura Kamis Wrang.

På dagen er der en gratis kop kaffe, og Laura Kamis Wrang kommer også til at stå for fællessang sammen med pianist Lars Fjeldmose, fortæller hun til Furesø Avis. Det er klokken 12.

Furesø Garden slutter den forhåbentlig festlige dag af. lmv/jbt

Furesø Garden runder dagen af. Arkivfoto: jbt Foto: Jens Berg Thomsen