Farum Gymnastikforening byder på arrangement for unge

Farum Gymnastikforening styrker samarbejdet med DGI Nordsjælland. Det sker for at bidrage til øget trivsel og livsglæde blandt unge

FRITID Efter år med Corona, hvor mange unge mennesker har oplevet deres livsvilkår forringet og har manglet et sted at høre til, så har Farum Gymnastikforening forstærket deres samarbejde med DGI Nordsjælland for at give bedre tilbud til netop disse unge i lokalområdet

“Det første initiativ, der kommer fra Farum Gymnastikforening er et gratis ungeevent, hvor alle mellem 14 og 20 år er velkommen og kan deltage uanset niveau. Man behøver derfor ingen erfaringer med gymnastik for at deltage. DGI har bevilget penge fra deres ungepulje til dette arrangement. Derfor er det muligt for Farum Gymnastikforening at slutte arrangementet af med fællesspisning for alle, der deltager,” skriver Farum Gymnastikforening i en pressemeddelelse.

Eventet, der finder sted 13. august fra klokken 14.00 til 20.00, handler primært om at få samlet så mange unge mennesker som muligt og give dem muligheden for at opleve det sammenhold og den glæde, som gymnastikken giver.

Til arrangementet vil flere af klubbens instruktører være klar til at undervise. Der bliver et stort udvalg af forskellige workshops, som alle varer cirka 30 minutter. Der bliver mulighed for at opleve forskellige former for gymnastik – spring, dans, rytme, håndredskaber og ropeskipping.

“I Farum Gymnastikforening glæder vi os til at åbne dørene til et brag af en dag i gymnastikkens tegn – og byde en masse unge mennesker velkommen til en dag fuld af bevægelse, grin og måske nye bekendtskaber,” skriver Farum Gymnastikforening.

Fortsætter med opvisningshold

Herudover viderefører Farum Gymnastikforening succesen med DGI opvisningshold. I samarbejde med forskellige foreninger har DGI Landsdelshold, som repræsenterer landsdelen. Og i Furesø Kommune kommer man til at have to hold i den kommende sæson.

Det helt nye er et DGI juniorhold for drenge mellem 12 og 16 år, hvor drenge fra hele Nordsjælland kan være på hold sammen. Alexander Busk, som er én af de tre unge mænd, der er instruktører for det nye hold, har været instruktør for drengehold i mange år og elsker at krydre både træningen og opvisningerne med noget, der ikke er set før. Man kan komme til prøvetræning 15. august, og der er udtagelse 29. august.

DGI ynglingehold for de 15 til 20-årige piger og drenge har prøvetræning 4. september, og der er udtagelse 11. september.

Hvis man er interesseret kan man se mere på www.fgf.dk eller Facebook eller Instagram.

Jk

Farum Gymnastikforening har forstærket deres samarbejde med DGI Nordsjælland for at kunne give bedre tilbud til unge i lokalområdet. Pressefoto