Legetøjsfest og »vilde dyr« på bytorvet

Foto: Jimmy Rømer
Der er både børneloppemarked og Dyrenes Ambulance på Farum Bytorv den kommende lørdag.
Der er både børneloppemarked og Dyrenes Ambulance på Farum Bytorv den kommende lørdag.

På lørdag kommer Store Torv på Farum Bytorv til at syde af liv og glade stemmer. Der er nemlig både børneloppemarked og besøg af Dyrenes Ambulance.

Farum Bytorv holder børneloppemarked på Store Torv klokken 10.30-13.30, og alle borde er booket, så der er lagt op til en legetøjsfest af dimensioner.

– Kom ind og mød de unge sælgere, og se om du kan finde lige præcis det, du mangler til børneværelset. Der er garanti for et kæmpe udvalg af legetøj til fine priser, forklarer Lisette F. Thamdrup, centerchef på Farum Bytorv til Frederiksborg Amts Avis.

Mellem klokken 10 og 14 kan man komme helt tæt på nogle af Danmarks vilde dyr, når Danmarks Naturfredningsforening sender Naturens Ambulance til Farum.

Ved standen ved Bog & Idé på Store Torv har man mulighed for at se et vildsvin i øjnene, møde en grævling, klappe en ræv og mærke et pindsvins stikkende pigge. Dyrene er udstoppede, så man har mulighed for at komme helt tæt på.

– For at man kan lære lidt om dyrene, har vi lavet en quiz om vores vilde dyr. Og der er selvfølgelig mulighed for at vinde meget flotte præmier, både til børn og voksne. Ved standen vil der også være engagerede frivillige fra lokalområdet, der kan fortælle om de spændende ting, der foregår i naturen tæt på os, siger Lisette F. Thamdrup.