Knebent nederlag sydpå

Håndbold: Furesø lå til at vinde på Falster, men de gik i stå til sidst.

Knebent nederlag sydpå

Morten Petersson har overtaget trænerrollen hos Furesøs kvinder. Han er samtidig træner for herrerne. Foto: Jens Wollesen

Foto: Foto Jens Wollesen

Holdet kæmpede sig tilbage efter en skidt start, men stod alligevel med nul point, da opgøret blev fløjtet af.

Furesøs kvinder startede skidt og kom bagud 9-3 i Væggerløsehallen på Falster, men efter at have kæmpet sig tilbage og været foran 22-20 med fem minutter igen, så gik det igen mindre godt, og hjemmeholdet trak det længste strå til sidst.

– Vi begyndte nervøst og temmelig sløjt, siger Morten Østergaard, der var med holdet på Falster.

Furesøs kvinder har nemlig skiftet træner, og i resten af denne sæson er det Furesøs herretræner, Morten Petersson, der har taget over. Men han var ikke med denne dag på Falster.

2. division, pulje 3, kvinder

Nykøbing F.-Furesø 24-23

Efter at have været langt bagud, så begyndte holdets målvogter, Pernille Bækdahl, at tage nogle bolde.

Det gav samtidig en stribe kontramuligheder, så Furesø hele tiden kom tættere på. Men altså uden at det gav pote, da kampen skulle afgøres.

Furesø ligger tredjesidst i rækken, og meget skal der ske, hvis ikke holdet ender på den placering, når de sidste tre kampe er spillet.

Det giver en kvalifikationskamp om at blive i rækken mod et hold fra 3. division, og den kamp ser Morten Østergaard lyst på.

– Lige nu er humøret i en opadgående kurve. Der har været lidt strukturændringer. Det har givet noget humør og det skal vi bruge, siger han.

Det hele kan dog ende med, at Furesø ikke skal spille kvalifikationskampen, selvom holdet bliver tredjesidst.

Det sker, hvis der er flere af holdene i toppen af 3. division, der ikke er oprykningsberettiget, fordi de har et hold i en division højere oppe.

Det bliver afgjort i de kommende tre kampe, hvor den første for Furesø er på lørdag på hjemmebane i Værløse mod Lyngby.