Henrik Milling quizzer i kulturhus

Pressefoto

FRITID Tirsdag 21. februar klokken 19.00 byder Farum Kulturhus atter velkommen til quizaften med Henrik Milling – et arrangement der løber af stablen én tirsdag hver måned.

Under overskriften ’Quiz, Mad og Milling’ dyster deltagerne om alt, hvad der hører under fænomenet popkultur, som den manifesterer sig på film, tv, radio, musik, nyheder, spil med mere. Henrik Milling er kendt som radiovært på P3, og har en fortid i musikbranchen.

“Med masser af smil og fuld tryk på anekdoterne bliver det spørgsmål om for eksempel Matador, Friends, Back To The Future, Harry Potter, Beatles, Bagedysten, AC/DC, Kongehuset, Bonderøven, Tæskeholdet, Badehotellet, Robbie Williams, TinTin og Matrix og det, der er meget værre… Forvent en ualmindelig uhøjtideligt stemning,” skriver Farum Kulturhus i en pressemeddelelse.

Der bliver dystet i hold af max seks deltagere, og det er kun med blyant og papir. Før quizzen er der klokken 18.00 mulighed for fællesspisning i Anaïs Kulturcafe. Dagens ret er Chilli con carne med ris og tortilla og spidskål. Billetter til arrangementet købes på Billetto.

Jk

Tirsdag 21. februar er der i Farum Kulturhus quizaften med Henrik Milling. Pressefoto