God interesse for at overtage efter populær café

Der er allerede flere, der er interesserede i at overtage lokalerne for ’Vores Franske’ på Farum Hovedgade, fortæller ejer af bygningen.

God interesse for at overtage efter populær café

Det blev i starten af februar meldt ud, at ’Vores Franske’ på Farum Hovedgade lukker. Arkivfoto

Det blev for nyligt meldt ud, at café og delikatesseforretningen ’Vores Franske’ lukker på Farum Hovedgade. Her har den ligget siden september 2015 – først under navnet ’Vores Marked’.

Det skyldes ifølge indehaver Birgit Pichat, at der er rigtig travlt på hende og kompagnonens vinbar med samme navn på Frederiksberg samt i en nyåbnet bistro i Faaborg på Fyn. Derudover halter ’Vores Franske’ i Farum økonomisk bagefter.

– Det er samtidig det sted, hvor vi har de absolut højeste udgifter i form af husleje, varme og el, så derfor har vi valgt at prioritere og lukke Farum ned. Selvfølgelig er det en enorm svær beslutning, for vi har så mange gode minder, skønne gæster og kunder, og ikke mindst har vi holdt så mange fantastiske fester for folk, men vi er nødt til at sikre sorte tal på bundlinjen. stod i en pressemeddelelse, der for nylig blev sendt ud.

Måske et nyt spisested

Det er 78-årige Aage Lindeman, der ejer bygningen, hvor ’Vores Franske’ har lejet sig ind, og han fortæller til Furesø Avis, at der allerede er flere, der har vist interesse for at overtage lokalerne, og at der allerede er gang i forhandlinger.

– Der er flere, der er interesserede, og så må vi tage den derfra. Det ligger også et dejligt sted ned til den gamle Farum Landsby, så beliggenheden er god, siger han.

Aage Lindeman er derfor ikke bekymret for at stå med et tomt butikslokale, men af hensyn til de interesserede kan han ikke komme nærmere ind på, hvilke brancher der er tale om. Personligt synes han dog, at det kunne være dejligt, hvis der igen kom et spisested.

– For en som mig, der er oppe i årene, synes jeg, at det dejligt, hvis man kan få en kop kaffe eller noget at spise og gerne udenfor, hvor der kan sættes parasoller op. I gamle dage var der også kro og hotel på stedet, siger han.

Aage Lindeman har også selv drevet virksomhed fra lokalerne, da han tidligere har haft en herretøjsbutik, som han lukkede for 17 år siden. Vores Franske lukker endeligt første maj og har nu kun åbent onsdag til lørdag. Efter påske og frem til den endelige lukning er der åbent torsdag til lørdag.