Galaksen klar med nyt program med fokus på børnefamilierne

Nyt program fra Galaksen sætter børn og deres familier i centrum

TEATER Galaksens nyeste sæsonmagasin lander i disse dage i postkasser i hele Furesø om omegn, og heri kan man se alle de mange events, der venter i løbet af efteråret og vinteren. Og især børnefamilierne har noget at glæde sig til, skriver Galaksen i en pressemeddelelse.

Onkel Reje åbner sæsonen i vanlig flabet stil. Med overskriften ’Onkel Reje tager røven på dig’ har Mads Geertsen, nok bedre kendt som Onkel Reje, ligesom sat tonen for showet, der kan opleves i Galaksen lørdag 17. september.

”Man kan blive taget på røven. Og man kan blive taget røven på. Begge dele kan være dejligt. Men begge dele kan også være det modsatte. Sådan er livet. Og sådan er Onkel Reje,” skriver Onkel Reje selv om sit show, hvor Onkel Reje gøre sit ypperste for at tage røven på dig. På den gode og sjove måde.

Showet er for børn og barnlige sjæle over fem år, og billetterne kan købes på Galaksens hjemmeside www.galaksen.dk.

Bageshow

Rosa fra Rouladegade kommer også forbi og er klar med bageshow og herlig musik. Til dette show skal alle børn medbringe deres bedste sovedyr.

“Rosa fra Rouladegade sætter strøm til piskeriset lørdag 19. november, og er klar til at piske en stemning op. Godt hjulpet af børnejazzmusikerne Palle og Sille samt en liter økologisk fløde vil trioen forsøde tilværelsen for både børn, voksne og sovedyr med musik fra Rosas populære programmer på DR Ramasjang: Rouladegade, Byttebiksen, Sovedyr på Eventyr, Cirkus Summarum og Rosas øvrige hits,” skriver altså Galaksen.

Se mere på nettet

På Galaksens hjemmeside www.galaksen.dk kan du læse mere om disse arrangemneter og alle de andre i løbet af sæsonen. Det er også her at du kan købe billetter til de forskellige forestillinger og arrangementer.

Jk

Onkel Reje kommer forbi Galaksen. Pressefoto

Der er masser af sjov for børn i Galaksen denne sæson. Du kan se mere på deres hjemmeside. Pressefoto Foto: Mikkel Arnfred