Fejl prægede premiere

Fodbold: Det var ikke en køn fodboldkamp, da Serie 1 blev åbnet i Værløse

Fejl prægede premiere

Giuseppe Favasuli kiggede langt efter det gode spil, men han fik tre point i premierekampen. Foto: Rudi Dalsgaard

Foto: Rudi Dalsgaard

Mens Frederiksværk havde det meste af spillet, så scorede Værløse målene, og dermed endte premierekampen for de to hold med en sejr til Værløse.

– Vi var nervøse, og der var alt for mange fejl, siger Værløses træner Giuseppe Favasuli og fortsætter:

– Vi var heldige til sidst. Vi gav for mange chancer væk unødvendigt. Det var positivt med tre point, men præstationen skal være bedre næste gang. Det var ikke noget at være stolt af.

Hos det tabende hold, Frederiksværk, var der omvendt tilfredshed med spillet, men ærgrelse over resultatet.

– Vi var gode. Vi dominerer kampen og har gode muligheder. Jeg synes klart, vi er det bedste hold, siger Frederiksværks træner Allan Arge og fortsætter:

– Vi har lagt lidt om med måden at spille på. Vi arbejder med at få et lidt mere offensivt udtryk.

Værløse var foran 2-0 ved pausen. Det første var efter et hjørnespark, hvor bolden blev spillet skråt tilbage til Philip Harris Nielsen, der hamrede bolden op i hjørnet. Det er ikke sådan en, man rammer hver dag.

Serie 1, pulje 1

Værløse-Frederiksværk 2-1 (2-0)

Mål: 1-0: Philip Harris Nielsen (30), 2-0: Mathias Preuthun Pedersen (45), 2-1: Albert Appel (86)

2-0-målet kom efter en fejl fra gæsterne, der tabte bolden i et opspil. Mathias Preuthun Pedersen opsnappede bolden, driblede forbi en forsvarer og sendte bolden sikkert i nettet.

Frederiksværk fik et mål med bare fire minutter tilbage af den ordinære tid, og de nåede ikke at score yderligere.

– Vi får scoret for sent. Vi sværmer omkring deres mål. Men vi skal have lidt tur i den, siger Allan Arge.

Det var Mikkel Møller, der sendte bolden ind i Værløses felt. Bolden røg forbi forreste stolpe, og ved bageste stod Albert Appel og sendte bolden i nettet. Det var et samspil mellem to førsteårsseniorer.

Værløses træner Allan Arge var tilfreds med holdets spil, men han stod uden point efte kampen. Foto: Rudi Dalsgaard Foto: Rudi Dalsgaard

Allan Arge er selvfølgelig ærgerlig, men nikker også anerkendende mod Værløse.

– Vi skal ikke tabe sådan en kamp, men det er også kvalitet fra Værløse, at de har et par gutter, der sparker sådan et par ind, siger han og er fortrøstningsfuld om resten af sæsonen.

– Hvis vi tager det her med, så skal vi nok få de point, vi skal bruge.

For Giuseppe Favasuli var der glæde, selvom kampen var præget af fejl og nerver fra hans mandskab.

– Jeg har meget intelligente spillere. Vi træner ikke så meget, men drengene er fantastiske. Jeg elsker den gruppe, for de er meget respektfulde, men nogle gange inde på banen er de mindre intelligente, siger han med et stort grin, inden han fortsætter rosen.

– De kommer efter skole og arbejde, og de er altid meget klar på at træne. Jeg vil simpelthen ikke skifte nogle af mine spillere ud. Det er den bedste gruppe, jeg har haft, siger Giuseppe Favasuli.