Debat: Træt af støjen? Nu kan du handle!

Debat: Træt af støjen? Nu kan du handle!

Borgergruppen Fiskebækbroen skal støjskærmes’ har udarbejdet et forslag til, hvordan en støjskærm på broen kunne se ud. Pressefoto

Af: Anders Medum Groth, byrådsmedlem Radikale Venstre og initiativtager til borgergruppen Fiskebækbroen skal støjskærmes

DEBAT Nu har vi som borgere endelig mulighed for at vise vores utilfredshed med trafikstøjen gennem vores kommune.

Den tidligere socialdemokratiske regering foreslog med Infrastrukturaftalen, at motorvejen fra Farum til Bagsværd skulle udvides fra fire til seks spor. Derfor gør Vejdirektoratet nu klar til at gennemføre en miljøkonsekvensvurdering, der blandt andet skal afgøre, hvordan det kan lade sig gøre i praksis. Herunder om den nuværende Fiskebækbro kan udvides til seks spor.

Vi har behov for, at borgerne i Furesø møder talstærkt op til borgermødet d. 9. februar. En udvidelse af motorvejen vil lede endnu flere trafikanter gennem kommunen. Det vil både øge støjen langs motorvejen i Farum og Værløse samt resultere i større støjgener på Ring 4 ved Hareskov.

Projektet må og skal ikke gennemføres, uden, at der støjreduceres markant i Furesø. Mød derfor op i Farum Arena d. 9. februar, og giv din mening til kende.