Bibliotekerne har efterårsprogrammet på plads

Besættelsestiden på Bornholm, musik og mange andre emner tages op i efteråret

Så er er programmet for efterået på Furesø Bibliotekerne klar. Det fremgår af en pressemeddelelse.

“Det er læsetid hver dag året rundt, men der er nu noget særligt hyggeligt over at rykke indendørs på de mørknende aftener og fordybe sig i læsning – og mødes på biblioteket til fællesskab om oplevelser, der knytter sig til både de skrevne og sungne ord. Vi har inviteret nogle af de nyere forfattere, som har unikke fortællinger på hjerte,” står der blandt andet.

På programmet er blandt andet forfatter Stine Askov og musiker, foredragsholder, radiovært Kristian Leth er også en fremragende forfatter, som senest har høstet stor ros for sin personlige bog ’En vej ud af tågen’.

“Han bor i New York, men lægger vejen forbi Farum på sin lille Danmarks-turné i oktober måned,” står der.

Til oktober byder programmet på debuterende romanforfatter Daniel Dalgaard, der fortæller om besættelsestiden på Bornholm – og nutidens backpackermiljø i Sydøstasien. Han skal fortælle om sin roman ’Sfinx’. Der er også foredrag med forfatter Christina Englund, som i ’Slugt’ åbner op for den unge, amerikanske fotograf Francesca Woodmans kunstneriske verden.

Programmet rummer flere ting, blandt andet foredrag om Bruce Springsteen, verdensmål og spil dansk-arrangement. Man kan hente hente programmet på biblioteket eller på www.furbib.dk.

jbt