Trods overvågning og masser af vidner: Intet gennembrud i drabssag

Små fem døgn efter dødeligt overfald er der fortsat ingen anholdte

Trods overvågning og masser af vidner: Intet gennembrud i drabssag
Foto: Henrik Gregersen

Adskillige vidner har meldt sig, og der er videoovervågning både indendørs og udenfor..

Alligevel venter politiet tilsyneladende fortsat på det afgørende tip, der kan skabe et gennembrud i efterforskningen af det dødelige overfald natten til søndag i Havnegade.

Her mistede en 42-årig mand livet efter en voldsepisode klokken 1:55 uden for værtshuset Spar 5, hvorfra han i minutterne forinden var blevet bortvist i kølvandet på flere bataljer og tumult på værtshuset i løbet af aftenen.

I hvert fald er der hverken foretaget anholdelser eller kommet klarhed over, om der var én eller flere gerningsmænd til dén vold, der var årsag til, at den 42-årige mand halvandet døgn efter voldsepisoden blev erklæret død.

– Desværre ikke, konstaterer efterforskningsleder, politikommissær Jakob Rahbek overfor sn.dk.

Vender sig samtidigt

Politiet vil gerne både høre fra vidner, der har været til stede under én eller flere bataljer på Spar 5 i løbet af aftenen.

– Det er svært at vide, nøjagtig hvad der kan være sket, men vi kan ikke udelukke, at der kan være en sammenhæng mellem en eller flere af de bataljer, der har været på værtshuset den aften og dét, der er sket senere. Så selv om det er noget, der er måske ikke tidsmæssigt ligger lige op ad det senere forløb, og derfor vil vi meget gerne høre om det fra alle,” har Jakob Rahbek understreget..

Ifølge Jakob Rahbek viser videoovervågningen, at der omkring klokken 01:55 både har været masser af værtshusgæster, der er gået ind og ud, og mange forbipasserende:

– Og mange af dem har i virkeligheden jo været vidner til enten optakten eller dét, der foregik udenfor. Vi kan også se på overvågningen, at der er flere, der lige pludselig drejer hovedet på det tidspunkt, hvor der opstår tumult og skubberi uden for. Vi har allerede fået mange henvendelser, som vi er glade for, men vi formoder, der er flere, der har set noget, og som vi fortsat gerne vil høre fra, siger Jakob Rahbek.