Svingende shopping i Frederikssund

Frederikssund: Der var musik, svingende hofter og shopping i Frederikssunds gader og butikscenter fredag aften, hvor der var åbent til 22.00. To gange Elvis svingede hofterne på Torvet, og smækre mannequinner gjorde det samme i Sillebroen.

Især teenagere og børnefamilier flokkedes i butikscenteret, hvor målbevidste mannequinner gik catwalk midt mellem kunderne foran butikkerne på 1. sal for at vise efterårets mode, og modellen Kristinne Erikstrup vakte opsigt i pinkfarvet bh-sæt fra Triumph, høje sko og intet andet!

– Det er fedt, at det ikke bare er kedelige mannequinner, der bliver stående. Man får meget mere lyst til at købe tøjet, fortalte 14-årige Julie Mortensen fra Ølstykke, der var i byen med sin 13-årige veninde Anna Andersen fra Frederikssund.

I stueetagen havde Qaiser Dar og hans kone Jeanette Hansen travlt med at ekspedere kunder i Centerkiosken, de netop har åbnet.

– Jeg troede, jeg kunne bruge noget af første uge på at få fyldt hylderne helt op. Men det er væltet ind med mennesker siden i onsdags, så vi har ikke nået det hele, fortalte han.