Otte mål lige til skraldespanden

Futsal: Hverken FC Fjordbold eller Aalborg kunne bruge 4-4 til noget i sidste runde af Futsal Ligaens kvalifikationsspil.

Otte mål lige til skraldespanden

Lukas Sanggaard Hilstrup får sit skud blokeret for FC Fjordbold i kvalifikationsspillets sidste kamp mod Aalborg i Møllegaårdshallen, Jægerspris. 26. marts 2023

Foto: Rudi Dalsgaard

Det kom ned til det sidste sidste angreb med tre sekunder tilbage, da FC Fjordbold søndag spillede 4-4 hjemme mod Aalborg Futsal Klub, men et par af de røde gæster kom i vejen for de sidste Fjordbold-afslutninger, og så lød slutsignalet.

Det blev ikke efterfulgt af nogen jubel, for begge hold skulle have en sejr for at komme med i top to og booke en plads i kvartfinalen.

Det lykkedes ikke, og pladserne er i stedet gået til Brøndby og Albertslund, mens Fjordbold og Aalborg kan gå på futsal-sommerferie.

Det blev en tung første halvleg for FC Fjordbold, der var tvunget til at vinde for at booke en plads i kvartfinalen.

Men gæsterne kom foran på et selvmål, og det blev også 0-2 efter godt 14 minutters spilletid, da Christian Søndergaard dirigerede en flad pasning i mål bag og sin egen støttefod.

Futsal Liga, kvalifikationsspil

FC Fjordbold-Aalborg 4-4 (0-2)

Mål: 0-1: (selvmål), 0-2: Christian Søndergaard (13:49), 1-2: Søren Bundgaard Olsen (20:49), 1-3: Ignacio Moreno (22:14), 2-3: Lukas Sanggaard Hilstrup Nemeth (25:09), 3-3: Marc Lange (29:45), 4-3: Rasmus Philipsen (14:49), 4-4: Jakob Jørgensen (15:50)

Tilskuere: 70

Fjordbold lugtede alvoren og pressede på via et powerplayspil, hvor målmand Nicklas Fuchs-Christiansen blev taget ud, så Fjordbold havde alle fem spillere oppe på Aalborgs halvdel.

Det gav til en enkelt stor mulighed til Jakob Noer, men generelt var boldomgangen for langsom og ineffektiv.

Gustavl L.K. Hansen og FC Fjordbold i kvalifikationsspillets sidste kamp mod Aalborg i Møllegaårdshallen, Jægerspris. 26. marts 2023 Foto: Rudi Dalsgaard

Måske det havde været temaet i pausen, for Fjordbold kom ud i en helt anden fart til anden halvleg, og det første angreb kastede en scoring af sig via netop hurtige pasninger og så en fri Søren Bundgaard Olsen på bagerste stolpe.

Glæden varede kort, for bare to minutter efter øgede gæsterne til 3-1 ved Ignacio Moreno, og de pressede også på for at score en gang mere. I stedet fik Fjordbold afværget, og Martin Hansen sendte Lukas Sanggaard Hilstrup Nemeth af sted. Alene med keeperen gjorde han det til 2-3 på tavlen.

Det blev også 3-3, da Fjordbold igen fik sat et godt powerplay op. Denne gang stod Marc Lange klar på bagerste, og så var der balance i regnskabet med 10 minutter igen.

Med 5:10 tilbage af kampen kom Fjordbold så foran – igen efter powerplay, som Aalborg bare havde svært ved at håndtere. Rasmus Philipsen stod klar, og så stod det 4-3.

Det holdt bare 14 sekunder. Så udlignede Aalborgs Jakob Jørgensen efter et hurtigt eksekveret nordjyske powerplay til 4-4, og så blev afslutningen en nervøs omgang.

Der var chancer i begge ender, inden Fjordbold altså fik den sidste mulighed. Men uden gevinst.

Otte mål lige til skraldespanden
Lukas Sanggaard Hilstrup får sit skud blokeret for FC Fjordbold i kvalifikationsspillets sidste kamp mod Aalborg i Møllegaårdshallen, Jægerspris. 26. marts 2023 Foto: Rudi Dalsgaard