Nu begynder byggeriet på den gamle skolegrund

Foto: Casper Suk Thorlacius
Borgmester John Schmidt Andersen trækker folie af vejskiltet med navnet »Alfabetvej«. Foto: Casper Suk Thorlacius
Borgmester John Schmidt Andersen trækker folie af vejskiltet med navnet »Alfabetvej«. Foto: Casper Suk Thorlacius

De første nybyggere er nu klar til at sætte spaden i jorden og gå i gang med byggeriet af de første nye ejendomme på den grund, hvor den gamle Oppe Sundby Skoles boldbaner lå i Frederikssund, skriver Frederiksborg Amts Avis.

Det blev markeret mandag med en hyggelig komsammen for de kommende beboere i området.

Arealet, Frikvarteret, er købt af Land Development, som ejes af Jonas Berthelsen og Søren Due Hansen. De har siden årsskiftet arbejdet på at byggemodne jorden, hvorpå der er udstykket 36 byggegrunde.

De 20 er solgt, og det lever helt op til makkerparrets forventninger.

– Vi følger planen fuldstændig. Vi havde regnet med at sælge halvdelen af grundene i løbet af det første halve år, og så forventer vi, at resten er solgt, når året er omme, siger Jonas Berthelsen.

EDC Poul Erik Bech i Frederikssund står for salget af grundene, og partner i EDC, Claus Lund Pedersen fortæller, at man allerede fra begyndelsen har mærket stor interesse.

– Der er løbende aktivitet, og det er ikke svært at sælge grundene. Mange af køberne er lokale eller fra kommunerne lige omkring os, og det skyldes nok, at det er længe siden, vi har set udstykninger i Frederikssund by. Mange bor nok i ældre huse, og her får de så muligheden for at bygge et nyt, moderne og energirigtigt hus i byen, siger Claus Lunder Pedersen og tilføjer:

– Grundene er relativt store, de mindste er 800 kvadratmeter, og der er meget vidde rammer for byggeriet, og det tiltaler nok også mange.