Musikfestival gav nat med spritkørsel

Nordsjællands Politi stoppede tre formodede spritbilister natten til lørdag i Frederikssund. Blodprøve skal nu endelige dokumentere lovovertrædelserne.
Nordsjællands Politi stoppede tre formodede spritbilister natten til lørdag i Frederikssund. Blodprøve skal nu endelige dokumentere lovovertrædelserne.

De festlige dage på kalvøen i Frederikssund gav natten til lørdag travlhed for politiet, som noterede tre spritbilister og snuppede to mænd, som var i besiddelse af stoffer.

Det var både unge og gamle, der angiveligt havde festet lidt for meget til Frederikssund Musikfestival, så det nu ender i lovovertrædelser, bøder og mulige frakendelse af kørekort.

Første episode skete på Kalvøvej klokken 00.19, hvor en 34-årig mand forsøgte at smide 0,4 gram kokain fra sig, da han så politiet. Det udløser nu en bøde. Halvanden time senere var det en 52-årig mand fra Ølsted, der blev stoppet med ni gram hash på sig. Også det udløser en bøde.

Derefter kom spritbilisterne. Klokken 02.18 på Kronprins Frederiks Bro blev en 19-årig mand fra Jægerspris stoppet med det, som politiet formoder var for meget sprit i blodet. Tyve minutter senere var betjentene tilbage på Kalvøvej, hvor en 42-årig mand blev stoppet i personbil. Manden boede ganske tæt ved, men kan nu se frem til en stor bøde for spirituskørsel, hvis mandens blodprøve dokumenterer en høj promille.

Nattens sidste spritbilist, der blev taget på fersk gerning, blev stoppet på J. F. Willumsens Vej klokken 03.20. Den formodede spritbilist var en 49-årig kvinde, der på det tidspunkt var nået næsten hjem, oplyser vagthavende Søren Bjørnestad til Frederiksborg Amts Avis.