Matthesen fyldte gymnasiet – to gange

Anders Matthesen havde godt fat i Frederikssund

1200 tilskuere på én aften: Matthesen hittede
Foto: Anne Andersen

Terkel i Knibe. Ternet Nina. Jul på Vesterbro.

Du kan formentlig ikke finde en dansker, der ikke på én eller anden måde har stiftet bekendtskab med Anders Matthesen, og at han har godt fat i befolkningen, blev understreget, da LOF præsenterede ham som trækplaster på en råkold marts-torsdag.

Anders Matthesen

17 timer tog det, fra 600 billetter var sat til salg, til det planlagte show med Anders Mattesen på Frederikssund Gymnasium var udsolgt.

Løsning: Et show mere samme aften.

Denne gang tog salget lidt længere tid.

– Men jeg tror egentlig godt, vi kunne have solgt til endnu et show, fortæller Jette Christensen, formand for LOF, der for første gang stod i rollen som stand-up-arrangør.

Det var første gang, LOF bandt an med et arrangement i dén skala, hvor man i løbet af én aften havde 1200 gennem tælleapparatet:

– Vi har jo erfaring med at arrangere foredrag. Men det her – og ikke mindst de mange positive tilbagemeldinger, vi har fået fra både publikum og Anders Matthesen selv – gør, at vi allerede nu er gået i tænkeboks med andre arrangementer, hvor det kan være et alternativ til at køre til København eller Gjethuset i Frederiksværk. Jeg ser ikke for mig, at vi lige pludselig skal til at arrangere koncerter i hallen. Det må andre om. Men rammerne på gymnasiet var så gode, at jeg sagtens kan se flere store standup-navne eller koncerter der, hvis gymnasiet vil være med til det. siger Jette Christensen.