Marbækvej skal gøres mere sikker

Fodgængerfelter skal opmales, der skal males nye hajtænder ved sidevejene, cykelsymboler på cykelstierne  og meget andet her på Marbækvej, har Teknisk Udvalg besluttet. Foto: Ea Lykke Schausen
Fodgængerfelter skal opmales, der skal males nye hajtænder ved sidevejene, cykelsymboler på cykelstierne og meget andet her på Marbækvej, har Teknisk Udvalg besluttet. Foto: Ea Lykke Schausen

Snart står den nye Kronprinsesse Marys Bro klar, og med den følger sandsynligvis mere trafik over blandt andet Marbækvej og muligvis Strandvangen. Teknisk Udvalg har nu besluttet at bevillige en hel del ændringer, der forhåbentlig både vil gøre trafikken på vejen mere sikker nu og i fremtiden.

– Der er tre lag i det. Der er nogle ting, vi kan lave lige nu og her, der er nogle ting, der forhåbentlig kan gøres meget snart og så er der det, der kræver ekstra penge, som vi vil tage med ind i budgetforhandlingerne om anlægskroner, lyder det fra formand for Teknisk Udvalg, Tina Tving Stauning (S).

Formanden uddyber, at Teknisk Forvaltning med det samme vil gå i gang med at sætte skilte op, opmale fodgængerfelter og andet, der kan gøres indenfor udvalgets driftsmidler og uddyber, at der derudover er en række større tiltag, man er nødt til at vente med at lave, til man har midlerne.

– Vi har en pulje sat af til forlængelsen af Marbækvej til broforbindelse, og når det arbejde er afsluttet, så ved vi, hvad vi har brugt. Og alt, der bliver til overs i puljen vil blive brugt på resten af Marbækvej, siger hun.

– Men jeg er glad for, vi har muligheden for at gøre noget ved trafiksikkerheden allerede nu. Og udvalget vil stadig have fokus på vejen og følge det her nøje, slutter hun.

Læs mere i Frederiksborg Amts Avis tirsdag den 4. maj.