Magisk fejring af Byvangskolen

Foto: Lars Skov, Casper Suk Thorlacius

Slangerup: Onsdag rundede Byvangskolen 40 år, og det markerede 320 elever samt lærere og pædagoger i skolens tumlesal, hvor fødselsdagen blev fejret på behørig vis med anekdoter fra året, hvor skolen så dagens lys, fødselsdagssang og ikke mindst magi af en helt særlig gæst, skolen havde inviteret i dagens anledning. Det skriver Frederiksborg Amts Avis.

Byvangskolen havde nemlig hyret en vaskeægte magiker til at underholde de mange børn og voksne, der var indbudt til fest.

Tryllekunstner Robert Mark fik ved flere lejligheder brede smil frem på børnenes læber, og flere voksne i salen kunne da heller ikke undsige sig at more sig kosteligt.

Før der kunne trylles på scenen, var det dog skoleleder Lise Wenzel Andersen, der indtog scenen og bød alle velkommen og begyndte dagen med at pakke en fødselsdagsgave op, som tre piger tidligere på dagen havde afleveret på skolens kontor.

I gaven var en medalje med et 1-tal på, og gaven symboliserede fint skolens selvopfattelse, forklarede Lise Wenzel Andersen.

– På Byvangskolen synes vi nemlig selv, at vi er verdens bedste skole, sagde hun, inden hun fortalte en lind strøm af anekdoter for de tilhørende børn, der reagerede med en vis vantro.

Læs mere i Frederiksborg Amts Avis torsdag.