Kunstner bidrager til tre udstillinger i år

Gitte Harslevs udstilling »Tilbageblik 1« vises i Kulhuse Kultur- og Medborgerhus den 8.-9. juli.
Gitte Harslevs udstilling »Tilbageblik 1« vises i Kulhuse Kultur- og Medborgerhus den 8.-9. juli.

Kulhuse-kunstneren Gitte Harslevs værker kan ses i tre udstillinger i år i det nordsjællandske, og den første er »Kunst før Columbus«, hvor hendes arbejder vises i Kulhuse Kultur- og Medborgerhus, Gammel Kulhusvej 149 i Kulhuse, lørdag den 8. juli og søndag den 9. juli, begge dage klokken 11-16, hvor der er gratis adgang, skriver Frederiksborg Amts Avis.

Udstillingen i medborgerhuset har fået titlen »Tilbageblik 1«, og her viser Gitte Harslev sort/hvid grafik fra 1979-81 samt 1990. Hun startede med linoleumssnit og arbejdede blandt andet med træernes former og dramatiske hældninger samt det fine net af smågrene mod lyset. Senere ændrede hun motiverne til studier af rum, lys i rum og dramatiske skygger. Der er fernisering lørdag den 8. juli klokken 11.

Senere på året kan man se Gitte Harslevs udstilling »Tilbageblik 2« i Kulturhuset Elværket i Frederikssund, hvor hun vil vise sine grafiske tryk, udført i teknikken farveakvatinte med flere plader. Det sker i tiden fra 17. august til 25. september.

Desuden medvirker hun sammen med tre andre kunstnere i Frederikssund Kunstforenings udstilling »Kunst i usædvanlige materialer«, der vises i dagene fra 4.-19. november i Langes Magasin i Frederikssund, og hvor man kan se nyere værker, collager/håndlavet papir og skulpturer i papmache.