Kontakt til de døde trækker fulde huse

Program: Formanden for Hornsherred Alternativ Forening er både åndeligt interesseret og formand for kommunens Udvalg for Social og Sundhed

Kontakt til de døde trækker fulde huse

Foto: Maj-Britt Holm
Anne Sofie Uhrskov er både formand for kommunens Udvalg for Social og Sundhed og Hornsherred Alternativ Forening. Foto: Maj-Britt Holm

Hornsherred: Med 20 års jubilæum i sigte har Hornsherred Alternativ Forening sendt programmet for det næste halve år på gaden. Første arrangement er netop en jubilæumsfest 4. september, hvor foreningen byder sine medlemmer på kaffe og kage på Café Kignæs i Jægerspris.

Ellers er rammerne Kulturhuset Rejsestalden og første alternative programpunkt er 29. september, hvor man kan komme på date med sin sjæl og Linn. 12. oktober kan man møde Kurt Flemming eller Pjerrot, der fortæller om livet og døden.

27. oktober er der antroposofisk kunstterapi med Grith Stagaard Gough, og der er Helsemesse i Frederikssundshallens Dansesal 29.-30. oktober

Populære ånder

Næste punkt er ’Afdødekontakt’.

– Jeg synes, at vi præsenterer mange spændende ting, men noget der appellerer rigtig meget til folk er clairvoyance og afdødekontakt, det trækker fulde huse, og det har vi også med i år, fortæller Anne Sofie Uhrskov, der er formand for foreningen.

Det har hun været siden 2020, da coronaen første gang lukkede landet og meget af foreningslivet ned.

– Jeg har i en årrække haft en interesse for den alternative verden og været med i foreningen. Da de så manglede et bestyrelsesmedlem, sagde jeg ja, og kunne efterfølgende konstatere, at det var en formand, der manglede, fortæller Anne Sofie Uhrskov om sin vej til posten.

Politik og ånder

Hvis man synes navnet lyder bekendt, så er der såmænd ikke noget overnaturligt i det. Anne Sofie Uhrskov er valgt til Byrådet for Venstre og er formand for kommunens Udvalg for Social og Sundhed. Hun ser ikke de to poster som et modsætningsforhold.

– Jeg har ikke selv stiftet bekendtskab med det alternative inden for de områder. Jeg interesserer mig mere for den åndelige kontakt, som har mange forskellige aspekter. Min interesse er ikke det faglige i forhold til den alternative behandling eller alternativ medicin, siger hun.

Men tilbage til programmet. Efter en seance med den clairvoyante og medie for afdøde, Sóley Árnadóttir, 10. november kan man komme på musikalsk rejse i sindet med Steen Theis Lund Meyer 22. november.

Efterårsprogrammet sluttes af med gløgg og æbleskiver inklusive meditation. Man kan læse meget mere om programmet på hjemmesiden haf-hornsherred.dk

Efterårsprogrammet fra Hornsherred Alternativ Forening