Jubilæum med jazz-gensyn

Jubilæum med jazz-gensyn

SeaSide Jazz Club fejrer 25 års jubilæum med et gensyn.

Der bliver tale om en historisk koncert, når SeaSide Jazz Club i Frederikssund fejrer sit 25 års jubilæum lørdag den 11. februar i Kulturhuset Elværket.

Her spiller svenske Jazzin’ Jacks, og det var netop det orkester, der åbnede SeaSide Jazz Club den 13. februar i 1998. Det sker endda med samme tre blæsere i front, akkurat som dengang, nemlig orkesterlederen, trompetisten Jack Andersson, klarinettisten Lasse Karlsson og trombonisten Hans Ingelstam, oplyser SeaSide jazzklub i en pressemeddelelse.

Jazzin’ Jacks spiller traditionel revivaljazz med et ”klassisk” repertoire. Udover de tre frontfigurer har orkestret en ”klassisk” rytmegruppe med Claes Rydbeck på banjo, Per Melin på trommer og den klassisk uddannede jazzmusiker Anders Rudnert på kontrabas.

Koncerten begynder klokken 20.00, og billetter koster 150 kroner, dog kun 100 kroner for medlemmer af jazzklubben.

Aftenen begynder med spisning klokken 19.00, kun for tilmeldte, der får serveret blandt andet snitzler med stegte kartofler, forårsløg-peberrod og skysauce til en pris af 150 kroner. Tilmelding til seasidejazzklub@gmail.com eller Rasmus på telefon 51443027 senest tirsdag den 7. februar.

Der kan købes øl, vin, vand, kaffe og kage ved arrangementet.

Der bliver et gensyn med Jazzin Jacks, når de spiller ved SeaSide Jazz Clubs 25 års jubilæum, idet orkestret også optrådte ved foreningens første koncert. Foto: PR