HK 73-herrerne er sat tilbage

Frederikssund: For anden kamp i træk måtte HK 73’s håndboldherrer i 3. division se sig besejret.

HK 73 spillede lørdag i Sundbyøster Hallen, og her vandt Føroyar med 29-25. Føroyar blev stiftet 1939 af herboende færinger, og har foruden håndbold også fodbold og volleyball på programmet.

– Vi har ikke udspillet vor rolle i toppen, men det er klart, at vi er sat tilbage, erkendte cheftræner Kenneth Hansen.

Det lignede en kæmpe nedtur for HK 73, da Føroyar løb fra HK 73 og scorede næsten efter behag til en føring på 13-4 efter et kvarter. HK 73 fik dog stabiliseret forsvaret og sat nogle scoringer ind, så føringen ”kun” blev på 16-11 ved pausen.

Selv om kampen i realiteten blev afgjort i 1. halvleg, formåede HK 73 at spille lige op mod Føroyar efter pausen, og det skyldes ikke mindst en eminent præstation af Martin Crillesen i målet. Topscorer blev Lucas Jakobsen med 8 mål.

– Vi prøvede, at få vor spilstyrer Marc Krogh klar, men det lykkedes ikke efter skaden sidst mod KFUM. Efter det flotte udlæg af Føroyar må jeg rose spillerne for, at de aldrig gav op og spillede en fin 2. halvleg, sluttede Kenneth Hansen.

Nu får HK 73- spillerne tid til at restituere sig, og pleje de småskader, de døjer med, da næste kamp først er søndag den 26. mod KSI (Københavns Universitets Studenter Idræt) i Frederikssund Hallen.

bs