Fra hjerteafdeling til »retroshop«

Foto: Casper Suk Thorlacius

48-årige Camilla Lyons fra Jægerspris driver webshoppen Retro-shoppen.dk og sin fysiske butik af samme navn på Onsvedvej 3D, Onsved, hvorfra hun sælger brugt interiør i alle afskygninger, skriver Frederiksborg Amts Avis.

Tidligere arbejdede hun som kardiologisk sygeplejerske, men kunne til sidst ikke længere stå inde for den behandling hun og kolleger var i stand til at yde til patienterne. Nu har hun fundet sig et job, som hun bedre kan stå inde for.

Butikken åbnede den 27. oktober, samme dag som den nye Onsvedvej blev indviet.

At drive butik er dog ikke helt nyt for Camilla Lyons, der tidligere har drevet en lignende fysisk butik sammen med en veninde i Fredensborg.

– Vi ville bare noget forskelligt. Jeg mente, vi skulle gå lidt andre veje, og det gør jeg så nu. Min fysiske butik er mest tænkt som et show-room, hvor folk kan møde op efter aftale. Min forretning er primært baseret på min webshop, hvor folk kan bestille varer fra, siger Camilla Lyons.

Er man interesseret i at besøge butikken i Onsved, kan Camilla Lyons kontaktes på telefon 26100148.

Søndag den 27. november klokken 12 holder Camilla Lyons åbent hus i butikken, hvor hun »juler« og serverer gløgg og andet godt.

Web-shoppen kan besøges på adressen www.retro-shoppen.dk. De fleste opdateringer laver Camilla Lyons dog på Facebook. Her kan man søge på Retro-shoppen DK.