FCH lægger hårdt ud

Med to kampe med tre dages mellemrum får FC Hornsherred (FCH) en hård start i Serie 2, når anden halvdel af sæsonen 2022/23 under DBU Sjælland begynder i weekenden for de fleste hold.

FCH har klaret sig godt i de fem træningskampe, der har været afviklet op til forårsstarten. FCH sluttede af i lørdags mod 2. holdet fra Tuse IF, der er med i topstriden i Serie 2, Pulje 3. FCH vandt med 5-3 i en tempofyldt kamp på Skibbys kunstgræsbane. De fem mål blev fordelt mellem Daniel Rogers, Mikkel Song Wiegaard, Mathias Brøndum, Christian Kolind og Malte Song Toftegaard.

Forårspremieren bliver mod Hareskov IF (HIF) på lørdag klokken 13.00 på kunstgræsbanen i Hareskov. Med HIF som nummer 3 og FCH som nummer 2 blot – to point foran – bliver det en kamp om 2. pladsen.

Tirsdag klokken 18.30 skal FCH igen i ilden. Her er modstanderen Fredensborg BI på Skibbys kunstgræsbane. Kampen skulle oprindelig være spillet påskelørdag, men som arrangør har man vide rammer for at flytte kampe, og det benytter – ikke blot FCH – mange klubber sig af. Så er påsken fri, og så er der elleve dages pause indtil til opgøret mod IS Skævinge på Baunehøj Stadion.

bs