Få fandt vej til Færgelunden

Årets deltagerantal nåede ikke op på 80 løbere. De kunne til gengæld nyde forårssolen under strabadserne i Færgelunden

Solen strålede over løbere i Færgelunden
Foto: hgg

Færgelunden i flot forårsvejr dannede rammen om 2023-udgaven af Færgelundsløbet, da Fjordløberne i Frederikssund skærtorsdag den 6. april havde inviteret motionsløbere i alle aldre til at indlede påsken med sved på panden og smil på læben i det traditionsrige, lokale motionsløb i skoven ved Jægerspris.

79 deltagere i alle aldre skulle prøve kræfter med enten 1, 2 eller 3 omgange på den ca. 2,7 km lange rundstrækning på de lidt kuperede skovstier og -veje i Færgelunden.

Hos børn og unge op til og med 14 år, der skulle løbe 1 omgang, blev hurtigste pige Viola Gahrn, mens hurtigste dreng blev Mattie Liebst Sørensen – begge fra den arrangerende klub, Fjordløberne.

De lidt ældre deltagere – dem over 45 år – skulle tilbagelægge 2 omgange og hurtigste kvinde var Lene Ebbesen, mens hurtigst blandt mændene blev Michael Pilegaard Hansen fra Bagsværd Atletik Club.

3 omgange skulle løbes af deltagerne i aldersklassen 15-44 år og her blev hurtigste kvinde Karina Sørensen fra SNIK, der vandt i tiden 33:06 for de ca. 8 km. Hurtigste unge mand blev her Laurits Gade Strøyer Andersen fra Blovstrød Løverne, der vandt i tiden 29:24 for de ca. 8 km. Det var i øvrigt andet år i træk, at de begge løb af med sejren ved Færgelundsløbet.

”Vi er meget glade for, at vi kan mødes og for alvor løbe foråret og påsken i møde under disse skønne, solskinsrige rammer her i Færgelunden”, fortæller Fjordløbernes formand Torben Hansen.