Debat: Efterlyser politisk mod

Debat: Efterlyser politisk mod

- Jeg ønsker lokalpolitisk mod til IKKE at spare på vores børn og unge, skriver Charlotte Drue, løsgænger i Frederikssund Byråd.

Af Charlotte Drue, løsgænger Frederikssund Byråd, næstformand Skole, klub og SFO, medlem Børn, familier og forebyggelse:

Med den ene hånd deler vi penge ud og med den anden hånd skal vi spare. Jeg ønsker så meget, at vi får rystet den kommunale tankegang, og den kommunale pengepose og får kigget anderledes på vores måde at forvalte borgernes penge på.

Vi skal passe på vores børn og unge – alle (forældre, fagforbund og organisationer) skriger manglende trivsel – ensomhed og rettidig indsats. Også de unge selv – Men det giver fra politisk side kun empati i form af ord. Ikke i handling! Der er INGEN penge til at passe på dem med, eller er der?!

Jeg ønsker lokalpolitisk mod til IKKE at spare på vores børn og unge.

Fred områderne for besparelser – i stedet skal vi investere massivt. Så vi må i Byrådet skrive til KL, at nu er nok, nok! De politiske partier med repræsentanter på Christiansborg skal tage fat i deres folketingspolitikere og fortælle, at nu er nok, nok!

Vi KAN ikke spare mere. Vi MÅ ikke spare mere

Det er ikke ordentlighed overfor vores kommende generationer. Børnene betaler altid prisen, også her – og vi har ikke råd til det som samfund – og vi har slet ikke råd til det som mennesker!

– Jeg ønsker lokalpolitisk mod til IKKE at spare på vores børn og unge, skriver Charlotte Drue, løsgænger i Frederikssund Byråd.