Byggeprojekt vil være en skamplet

Niels Terp og Inger Skive, Klintevej 1, 3600 Frederikssund:

Mindst 20 familier har bosat sig som naboer, genboer eller i ejendomme meget nær Bi-Lidt grunden i tillid til, at gældende regler var gældende.

Én byggevirksomhed har købt Bi-Lidt grunden i tillid til, at gældende regler kunne ændres til deres fordel. Og i forventning om at øge bebyggelsesprocenten til 60 procent.

Nogle i Frederikssund Kommune, hvadenten det er politikere eller Teknisk forvaltning må have indgivet byggevirksomheden denne forventning, idet det ikke må formodes, at en økonomibevidst virksomhed investerer mange milioner i en grund uden udsigt/forventning til gevinst.

Jeg håber derfor, at de ansvarlige politikere samt personer fra Teknisk forvaltning, som har foreslået /godkendt det nyeste bebyggelses-projekt vil genoverveje deres stillingtagen til dette byggeri, som på INGEN måde passer ind med det bestående omkringliggende byggeri.

Det vil være en skamplet på synsindtrykket ved indkørsel og udkørsel fra Frederikssund, og de ansvarliges børn og børnebørn vil risikere at skulle høre herfor i mange år fremover.