Alle fik noget med sig hjem

Fodbold: Avarta stadig i front og Frederikssund kom på tavlen.

Mere end 400 tilskuere havde en dejlig lørdag eftermiddag på Kalvøen. De var vidner til en underholdende kamp i Danmarksseriens oprykningsspil mellem Frederikssund og Avarta. Publikum fik god fodbold og flotte mål at se, og ingen gik tomhændede hjem. Opgøret endte uafgjort 2-2, og det kunne ingen rigtig brokke sig over.

Det var fra start livligt. Avarta havde kampens to første chancer. Først faldt en bold ned for fødderne af en helt fri Mikkel Berg Ottesen, men hans afslutning var noget fesen og gik forbi mål. Derimod ramte Mathias Thorlacius bolden klokkerent med en helflugter. Desværre for ham og Avarta sad afslutningen lige i favnen på Nichlas Fuchs-Christiansen i Frederikssund-målet.

Noah Engell Christensen lægger an og scorer til 1-0

Hjemmeholdet ville ikke stå ikke tilbage. Nicolai Jægergaard ramte den ene stolpe med et følt forsøg fra kanten af feltet, og midt i halvlegen fik Frederikssund udbytte af det overtag, det havde tilkæmpet sig. Hugo Strandstoft førte bolden op midt i banen og timede sin aflevering perfekt til Noah Engell Christensen perfekt, så angriberen kunne gøre det til 1-0.

Der var også optræk til et 2-0, og så var det nok blev en anden kamp. Men målet udeblev og i starten af 2. halvleg fik Avarta tilkæmpet sig et overtag. Det blev endnu mere markant med indskiftningen af veteranen Kim Aabech, og midt i 2. halvleg kom den udligning, som der i et stykke tid havde været optræk til. Mathias Thorlacius blev spillet fri til en sikker scoring.

Avarta bevarede momentum efter scoringen og ti minutter senere bragte Mads Walter også gæsterne foran med et flot langskud via underkanten af overliggeren. På det tidspunkt var Frederikssund kun ti mand på banen, da indskiftede Mehdi Djemai var til behandling uden for banen.

Mads Walter jubler på egen vis over scoringen til 2-1.

Djemai måtte lade sig udskifte, og målet tvang Frederikssund fremad igen. Noah Engell Christensen kom også godt over højrekanten. To gange blev der lavet stort frispark på den hurtige angriber, og anden gang kostede det Avartas Andreas Fabricius et rødt kort.

Det straffede Frederikssund yderligere. Mathias Sand hamrede frisparket direkte op i krogen til 2-2.

Mathias Sand jubler over scoringen til 2-2.

Med en mand i overtal jagtede Frederikssund også den afgørende scoring, der kunne have givet hjemmeholdet alle tre point, men Avarta formåede at holde stand.

Danmarksserien, oprykningsspil

Frederikssund-Avarta 2-2 (1-0)

Mål: 1-0: Noah Engell Christensen (24), 1-1: Mathias Thorlacius (69), 1-2: Mads Waler (79), 2-2: Mathias Sand (82)

Udvisning: Andreas Fabricius, Avarta (81)

Tilskuere: 402