Wow! Ny læseklub kan ende i filmens verden

Wow!

Det er navnet på en ny klub for børn i alderen 10-13, der elsker at læse. Den 11-årige Livia Noldus Lund fra Humlebæk fik ideen til læseklubben for et par uger siden, og derefter gik det stærkt.

Ideen er at mødes på Humlebæk Bibliotek en gang om måneden, og det starter allerede lørdag den 7. marts.

– Jeg tænkte, at det var en måde at finde nye venner på, som også elsker at læse bøger. Det skal være sjovt, og det kunne være hyggeligt at være sammen med andre, der også bryder sig om at læse bøger, forklarer Livia Noldus Lund, der i øjeblikket er ved at læse Helle Rydings fantasy-serie om klintekongen, der hersker over kysten – og ikke mindst sine smykke døtre.

– Jeg tager selv et par bøger med, og det er en fed ide, hvis andre også tager nogle af deres yndlingsbøger med, siger Livia og lyser op i et smil ved alle de ting, som læseklubben kan udvikle sig til i samarbejde med bibliotekets børnebibliotekar Lisa Juhler.

– Vi har snakket om, at vi også kan gå ind og se film sammen og måske anmelde dem. Vi kan snakke om filmene og samle anmeldelserne her på biblioteket og kåre årets bedste fim, fortæller Livia og røber, at læseklubbens navn blev fundet ved en tilfældighed.

Fakta:

n Bogklubben World of Words mødes på Humlebæk Bibliotek

n Det sker første gang lørdag den 7. marts fra klokken 11-13, og derefter den første lørdag hver måned.

n World of Words er en klub for læseheste, der går på mellemtrinnet i Fredensborg Kommune.

n Man kan kontakte Livia Noldus Lund på livi0040@gmail.com eller via facebookgruppen World of Words eller på InstaGram

Læs hele historien i Frederiksborg Amts Avis torsdag den 26. februar.