Ragnarocks periode er startet

Ragnarocks periode er startet

Ragnarocks forestillinger er uden et decideret manus. De unge mennesker kører den hjem på hukommelsen. Foto: Stefan Kai Nielsen.

Foto: Stefan Kai Nielsen/Ekko

Forhåbentligt bliver det ligeså dramatisk og lidt mindre kaotisk end ragnarok i den mytologiske forstand, når teaterholdet Ragnarock fremviser deres seks forestillinger som er skabt i tæt samarbejde med Ung Fredensborg

Ragnarocks forestillingsperiode er allerede i fuld gang. De havde torsdag den 23. marts premiere på ungdomsholdets forestilling ”Kan du lugte duften af hjem”.

Forestillingen handler om tabt liv, og hvordan det påvirker os, når vi mister nogen der står os nær. Det er en rørende fortælling om fællesskab og relationer, fyldt med musik, sang og fysisk udfoldelse. Alt i forestillingen er skabt af elever fra Ung Fredensborg teaterhold Ragnarock.

– Her hos Ragnarock skriver vi ikke manuskript til stykket, men spiller fuldstændig ud fra hukommelse, hvilket giver en meget anderledes og kreativ måde at lave teater og skabe forestilling på, siger Nanna Jordan Jensen, som har gået til Ragnarock i seks år, og denne sæson også er begyndt at undervise et børnehold.

Gratis for unge i kommunen

Går du i en udskolingsklasse i Fredensborg kommune kan du få gratis billetter til ungdomsholdets forestilling ”Kan du lugte duften af hjem?”.

Forestillingen spiller:

Torsdag 23/3

Fredag 24/3 – FÅ BILLETTER

Mandag 27/3 – UDSOLGT

Tirsdag 28/3 (særforestilling, starter 18.30)

Torsdag 30/3

Fredag 31/3

Alle forestillinger starter kl. 19.00 og varer cirka en time og 15 minutter uden pause. Dørene åbner 30 minutter før forestillingens start, hvor der vil kunne købes kage og sodavand.

Billetten kan købes på www.place2book.com/da/sw2/sales/event_list/EM146

Ragnarocks øvrige arrangementer kan ses på på www.RAGNA.dk.

Ragnarocks forestillinger er uden et decideret manus. De unge mennesker kører den hjem på hukommelsen.