Prøv at synge med – det er helt gratis

Hvis nogen skulle gå rundt med lyst til at synge i kor, kan det være en god ide at møde op i musiklokalet på Nivå Skole Syd mandag den 31. august eller mandag den 7. september klokken 19.30.

Da øver Sangkoret Cantarellerne nemlig, og koret indbyder altid interesserede til ganske gratis at synge med et par gange – for at se, om kemien og repertoiret passer.

Cantarellerne har dirigenten Maiwy Frimand-Meier, som er en yderst øvet kordirigent. Maiwy Frimand-Meier har en uddannelse som både sanger, cellist og kordirigent.

Cantarellerne har en længere historie bag sig. Det var først kendt under navnet »Nivå-koret« i aftenskolesammenhænge i 20 år, men i 2002 dannede kormedlemmerne deres egen selvstændige forening »Sangkoret Cantarellerne«, og sådan har det været siden. Sangkorets nuværende cirka 30 medlemmer stiller gerne op til optræden, oftest med et blandet repertoire. Korets repertoire er som nævnt meget blandet og rækker lige fra det klassiske til svenske viser og gamle og nye danske sange. Se også hjemmesiden www.cantarellerne.dk.