Politikere på besøg hos en af de store virksomheder i kommunen

Politikere på besøg hos en af de store virksomheder i kommunen

Fra venstre - medlemmer af Arbejdsmarkeds- og Erhvervsudvalget: Michael Huusum, Kristian Brun Tanderup Marianne Bredgaard, Bjørn Svensson, Suzan Daoud, Jesper Tvilde (næstformand), Lars Søndergaard (formand). Fra midten – Dansac A/S: Ole Møller Jeppesen, Administrerende direktør, Michael Guhle, Manufacturing Manager, Dorthe Brown, HR Manager.

Kommunens politikere var for nyligt på besøg i en af kommunens største virksomheder, Dansac. Besøget er første forsøg i en række, hvor de lokale politikere gerne vil komme tættere på det lokale erhvervsliv

Dansac er en virksomhed, der ligger på Lille Kongevej i Fredensborg, hvor de udvikler, producerer og markedsfører stomiplejeprodukter. Med sine 200 ansatte er virksomheden på Lille Kongevej en af kommunens største arbejdspladser. Siden grundlæggelsen i 1971 har virksomheden ligget i Fredensborg, hvor der fortsat også er produktion.

Dansac kunne byde kommunens Arbejdsmarkeds- og Erhvervsudvalg på besøg, og give politikerne et indblik i, hvordan det er at drive virksomhed i Fredensborg kommune. Besøgene er godt givet ud, mener formanden i udvalget, Lars Søndergaard (V).

– Jeg glæder mig over, at en produktionsvirksomhed som Dansac fortsat føler sig hjemme i vores kommune og både er en attraktiv og rummelig arbejdsplads. Det er derfor også vigtigt, at vi som politikere er yderst opmærksomme på, at alle vores private virksomheder – store som små – bidrager til, at vi er en kommune som er god både at bo og arbejde i, siger Lars Søndergaard.

Dansac fik i 2015 Fredensborg Kommunes erhvervspris for at være en virksomhed ud over det sædvanlige – lokalt og globalt, idet produkterne sælges i mere end 30 lande verden over.

Udvalget skal i den næste tid rundt og besøge virksomheder i kommunen for at få et indblik i virksomhedernes vilkår og trivsel i kommunen.

Fra venstre – medlemmer af Arbejdsmarkeds- og Erhvervsudvalget: Michael Huusum, Kristian Brun Tanderup Marianne Bredgaard, Bjørn Svensson, Suzan Daoud, Jesper Tvilde (næstformand), Lars Søndergaard (formand). Fra midten – Dansac A/S: Ole Møller Jeppesen, Administrerende direktør, Michael Guhle, Manufacturing Manager, Dorthe Brown, HR Manager.