Middag gav 90.000 kroner til havn

Svensken ses i ny rolle langs kysten - her til sponsormiddag på Bolettes Gæstebud for at rejse penge til at rette op på orkanens hærgen.
Svensken ses i ny rolle langs kysten – her til sponsormiddag på Bolettes Gæstebud for at rejse penge til at rette op på orkanens hærgen.

Humlebæk: Restauranten Bolettes Gæstebud har åbnet dørene for en sponsormiddag til støtte for Humlebæk Havn, og det blev en stor succes – både økonomisk, gastronomisk og underholdningsmæssigt.

Formanden for den svenske »Karl den 12. Forening« kom forbi og fortalte om den svenske konges hærgen på de danske kyster. Imens kunne de 90 gæster nyde maden fra Bolettes køkken, som i dagens anledning var sponsoreret. Vinen og en del af maden var ligeledes sponsoreret af de lokale butikker, og Humlebæk Havns Kanonerer var bordformænd og sørgede for servering ved bordene.

Et stort lotteri udløste gevinster til mange af deltagerne – ligeledes sponsoreret af lokalområdets butikker.

– Havnen mangler tre millioner til genopretning efter vinterens voldsomme storme. Efter kun to måneders indsamling er der nu kommet tæt på 400.000 kroner i Stormflodskassen fra private og virksomheder. Arrangementet hos Bolettes Gæstebud gav lidt over 90.000 kroner – vi er glade og meget tilfredse, fortæller indsamlingskoordinator Morten Gronemann.

På Grundlovsdag den 5. juni vil der blive afholdt en stor havnefest på Humlebæk Havn med musik, boder, loppemarke, lotteri og tale af en general med mange medaljer.

Desuden er Humlebæk Havns Støtteforening oprettet, og alle der holder af havnen kan blive medlem af for kun 50 kroner per år. Virksomheder, der giver større beløb, får en plade med virksomhedens navn sat op på havnen.