Krimiaften på Louisiana med Janni Pedersen og Kim Faber

Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix
Det er Kim Faber, der står for den endelige gennemskrivning, men Janni Pedersen hjælper med de store linjer, polititekniske detaljer og opbygning af karakterer. "Vi kunne ikke have gjort det uden hinanden", lyder det.
Det er Kim Faber, der står for den endelige gennemskrivning, men Janni Pedersen hjælper med de store linjer, polititekniske detaljer og opbygning af karakterer. "Vi kunne ikke have gjort det uden hinanden", lyder det. Billedet er udsendt via Dagbladenes Bureau. Til engangsbrug. Må kun bruges med den artikel, det er leveret med. Må ikke beskæres.

De danner par privat og har etableret sig som garvede journalister hver især – Janni Pedersen som kriminal- og retsreporter på TV2 og Kim Faber som kultur- og featurejournalist på Politiken.

Nu har de udgivet to anmelderroste krimier »Vinterland« og »Satans Sommer«, som har vundet »Det Danske Kriminalakademis« debutantpris 2020, og som allerede er solgt til både udlandet og til filmatisering.

Tirsdag den 4. august klokken 18.30 gæster de to forfattere Parkscenen, hvor de i samtale med Louisiana Live-vært Marc-Christoph Wagner kommer ind på spørgsmålene – Hvordan hænger fiktion og virkelighed sammen? Er krimigenren et spejl af vores samfund? Og hvordan er det at skifte fra at beskrive til at opdigte verdenen?

En underholdende og sommerlig let samtale om det onde.

Der er gratis adgang til arrangementet for museets gæster, og man kan læse mere på www.louisiana.dk.