Gode råd til at undgå infektioner

Pernille Lund holder foredrag i Frivilligcenter Fredensborg.
Pernille Lund holder foredrag i Frivilligcenter Fredensborg.

Naturopath/biopat ibm, forfatter og videnskabsjournalist Pernille Lund ved, hvad der virker, når det handler om at olde sin krop sund og modstandsdygtig over for de mange infektioner, der truer immunforsvaret om vinteren – og resten af året.

Café Vendepunktet er en forening for ledige, der mødes og udveksler erfaringer på kryds og tværs. De holder jævnligt relevante arrangementer, og den 21. oktober fra klokken 19 til 21 får de besøg af Pernille Lund i Frivilligcenter Fredensborg. Til daglig har Pernille Lund sin egen klinik og underviser i immunforsvaret på forskellige alternative skoler.

– Vinteren er på vej, og vi ved det alle sammen, for næsen løber, og halsen kradser. Og sådan er det som regel år efter år, når efteråret begynder at suse om ørerne, hedder det i en pressemeddelelse fra mødets arrangører.

Pernille Lund vil til sit foredrag give en kort indføring i immunforsvarets opbygning og funktioner, komme med gode råd til, hvordan man bedst undgår ledsmerter og vinterens virusinfektioner og fortælle om, hvilke vitaminer, mineraler, fedtsyrer og urter, der styrker immunforsvaret. Derudover vil hun også fortælle om den nye sundhedstrends: antiinflammatorisk levevis, hvor kosten også spiller en stor rolle.

Foredraget finder sted i Frivilligcenter Fredensborg, Teglgårdsvej 423A, Humlebæk.

Foredraget er gratis, men tilmelding er nødvendig. Det sker til: Thorkild Wilson Føns på mail: thorkild.wilson@gmail.com eller telefon: 23 20 44 86.