Gå til koncert og leg med en kæmpeballon

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Foreningen Børnejazz Fredensborg fortsætter succesen fra efterårets koncerter og åbner dørene til Kulturhuset Fredensborg Gl. Bio med årets første familiekoncert.

Det sker søndag den 24. januar klokken 11.00 med ensemblet »De Tre Musikterer«, der præsenterer en sjov og let tilgængelig »Klassisk møder Jazz«-koncert.

Koncerten er lavet ud fra musketer-devisen »En for alle – Alle for en«. Derfor er der indlagt passager hvor publikum er aktive ved blandt andet at blive til pauker i Ravels Bolero, synge Carmen, lege med en kæmpeballon i valsetakt og danse til Bartok. En unik og melodiøs musikoplevelse fyldt med bulder og brag for børn i alle aldre med deres forældre og bedsteforældre, lyder det fra arrangørerne, som lover en hjertevarm musikoplevelse fyldt med marimba, ukulele, elguitar og klokkespil. Børnene kan lege, spille og synge med sammen med topmusikere fra Det Kgl. Kapel og den danske jazzscene.

Entréen er 40 kroner for både børn og voksne, og man kan betale kontant og via MobilePay. Information og billetreservation på www.facebook.com/boernejazzfredensborg. Der vil være mulighed for at købe juice. Næste koncert finder sted i foråret 2016.