Foredrag om det vilde dyreliv

Hør Anders Kofoed fortælle om det vilde dyreliv i Byens Hus i Kokkedal.  Foto: Presse
Hør Anders Kofoed fortælle om det vilde dyreliv i Byens Hus i Kokkedal. Foto: Presse

Rigtig mange børn er optaget af dyr og kan faktisk selv være store dyreeksperter. Men nu kan de blive endnu større dyreeksperter, når biologen og forfatteren Anders Kofoed kommer til Egedal Byens Hus i Kokkedal og fortæller om det vilde dyreliv.

Foredraget foregår lørdag den 24. oktober klokken 11.00-12.00 og er for børn fra 6 år og deres voksne. Anders Kofoed vil tage udgangspunkt i sin seneste bog "Anders Kofoed store bog om dyr", der handler om alle slags dyr, hvad enten de bor i haven eller langt ude i skoven eller på bunden af en sø. Som Anders Kofoed siger: "Der findes ikke kedelige dyr, og de færreste ved, hvor vildt der er derude."

Hvis man har lyst til at komme med til foredraget med Anders Kofoed, kan man tilmelde sig på Fredensborg Bibliotekernes hjemmeside. Det koster 25 kroner for voksne og er gratis for børn.

Da der på grund af coronarestriktioner ikke er plads til så mange som normalt i Byen Hus, opfordrer Fredensborg Bibliotekerne til, at man kun reserverer det antal billetter, man ved, at man kan bruge, og at man i øvrigt melder afbud, hvis man ikke kan komme alligevel.

Anders Kofoed er blandt andet kendt som fast dyreekspert på GO' Morgen Danmark på TV2 og har været en af drivkræfterne bag Den Blå Planet-akvariet.