Et hjerte af guld ville ikke mere Medstifter af ‘Søstrenes Loppemarked’, Jette Kristensen, er død og mindes her

Foto: unknown
Jette Kristensen, til højre sammen med søster Hanne Nielsen, var med til at sætte gang i 'Søstrenes Loppemarked' i Humlebæk. Arkivfoto
Jette Kristensen, til højre sammen med søster Hanne Nielsen, var med til at sætte gang i 'Søstrenes Loppemarked' i Humlebæk. Arkivfoto

MINDEORD En kendt og afholdt skikkelse i Humlebæk, Jette Kristensen, døde den 2. juli , 67 år gammel, efter længere tids sygdom. I den forbindelse har vi modtaget disse mindeord fra Knud-Erik Kock, formand for Humlebæk Pensionistforening:

Jette Kristensen var i rigtig mange år en respekteret lærer i Helsingør Kommune. Hun valgte imidlertid en tidlig pension, blandt andet fordi hendes far, Ruben Larsen, var blevet indlagt på Plejecenter Øresundshjemmet.

Her var Jette den omsorgsfulde datter, men hun fik også tid til at være medlem af pårørenderådet, et hverv alle fik glæde af. Senere var hun samtidig med til at arrangere forskellige aktiviteter for beboerne i "Jettes Hjørne". Jettes energi stoppede ikke her. Hun fik – sammen med sin søster Hanne – idéen til "Søstrenes Loppemarked", der hele sommeren hver lørdag holder genbrugsmarked i parken over for Humlebæk Station.

Det var et initiativ, der i vore genbrugstider vakte glæde hos såvel sælgere som købere, og som samtidig gav liv i bymidten.

Jettes interesse for de ældre var dyb og meget medfølt. Således blev hun overtalt til at gå ind i bestyrelsen for Humlebæk Pensionistforening. Også her ydede hun en stor og værdifuld indsats.

Et hjerte af guld ville ikke mere. Vi vil savne Jette .

Med dyb medfølelse for Jettes familie, Knud-Erik Kock.