Er det samme mand? Blotter onanerede foran piger og en familie på stranden

Er det samme mand? Blotter onanerede foran piger og en familie på stranden
Foto: Allan Nørregaard
Foto: Allan Nørregaard

To gange i løbet af mandag eftermiddag har en blotter været på spil, og det er umiddelbart ikke den samme mand. Han beskrives i al fald med forskellige ord.

Første blotter blev set mandag eftermiddag ved Nivå Strandpark, hvor en cirka 40-årig mand blottede sig og onanerede foran en kvinde og hendes børn. Det blev anmeldt klokken 16.32, og politiet sendte en patrulje til stedet, men manden blev ikke fundet. Han var iført kasket, turkis t-shirt og en rødlig skuldertaske, fremgår det af anmeldelsen.

Omtrent fem timer senere stod en mand med bukserne nede og onanerede, da en 14-årig pige og nogle af hendes veninder cyklede på et stisystem nær Baunebjergskolen i retning mod Humlebæk Station. Episoden blev anmeldt til politiet af pigens mor, og det skete klokken 21.45. Pigerne havde mødt en mand, der kom gående imod dem, og han tog hånden ned i sine bukser og rørte ved sin penis. Derefter løb han ind for at gemme sig i en hæk, hvor pigerne så ham onanere.

Han beskrives som 20-25 år gammel, almindelig af bygning, brun i huden og med brunt eller sort kort hår. Han var iført en rød kasket, hvid t-shirt og sorte short, fremgår det af døgnrapporten fra Nordsjællands Politi