Billeder: Se festkjolerne til dronningens middag

Foto: Camilla T. Schrøder

Stemningen ved dronningens private fester er mere løssluppen, lød det fra gæsterne, som ankom til middagen på Fredensborg Slot. Det skriver Frederiksborg Amts Avis.

Efter mange travle dage med en lang række store arrangementer i forbindelse med dronning Margrethes fødselsdag var det torsdag aften tid til middag for det mere private selskab.

Festlighederne fandt sted på Fredensborg Slot, hvor de omtrent 230 inviterede ankom mellem klokken syv og klokken otte. På gæstelisten var dronning Margrethes nærmeste familie: hendes sønner og svigerdøtre samt hendes søstre prinsesse Benedikte og Dronning Anne-Marie, som kom sammen med sin mand, Kong Konstantin af Grækenland. Derudover kom også de svenske og norske kongefamilier, statsminister Helle Thorning-Schmidt, folketingets formand Mogens Lykketoft, dronningens private venner og hele hoffet.

Det var smilende gæster, der steg ud af bilerne, men de havde også travlt med at komme ind i varmen i deres strålende festmunderinger, som ikke var designet til længere ophold udendørs på en kold aften i april.

Klokken 23 kunne gæsterne nyde et imponerende fyrværkerishow, men det var de ikke ene om, for raketterne kunne ses og høres på mange kilometers afstand.

Læs mere i Frederiksborg Amts Avis, 1. sektion fredag den 17. april.