Torvets Kebab genåbner på mandag

Foto: Elmer Madsen
9. april 2015 genåbnede Torvets Kebab efter det hærværk, der ødelagde Nicati Kocs gamle vogn. På mandag flytter han midlertidigt sin ny vogn til parkeringspladsen foran Meny, indtil forskønnelsen af Torvet i Haslev er færdig.
9. april 2015 genåbnede Torvets Kebab efter det hærværk, der ødelagde Nicati Kocs gamle vogn. På mandag flytter han midlertidigt sin ny vogn til parkeringspladsen foran Meny, indtil forskønnelsen af Torvet i Haslev er færdig. Elmer Madsen

Hele Haslevs kebabmand Nicati Koc har haft lukket siden fredag den 7. august på grund af Faxe Kommunes renovering af Torvet i Haslev, der forventes afsluttet om to måneder.

Heldigvis har Nicati Koc efter nogle dages søgen nu fundet en ny midlertidig placering på parkeringspladsen foran Meny i Haslev, hvor han genåbner mandag formiddag.

– Først spurgte jeg kommunen om en mulighed ved stationen, hvor der desværre hverken var plads eller strøm. Men nu har Jacob (købmand Jacob Toftlund, red.) givet mig en plads uden for Meny. Det er en rigtig fin placering, siger Nicati Koc, der glæder sig meget til at vende tilbage.

– Udsigten til to måneder uden arbejde, var ikke lige mig, siger han.

Nicati Koc er oprindeligt maskinarbejder, men har de seneste 13-14 år været fast inventar i Torvet Kebab med den hemmelige og eftertragtede krydderiblanding.