Tillykke fra Tordenskjolds valgsoldater

Hurra: En sluttet, men dog en skare, af valgsoldater fra de lokale partier mødtes til avises fødselsdagsreception.

Her er det Jan Kjærgaard Hansen, kontaktperson for Enhedslisten i Faxe her i samtale med borgmester Ole Vive (V). Bagdem er det fra venstre: Fritz Christensen, lokalforeningsformand for DF i samtale med Jørgen Egede Johannesen, vælgerforeningsformand i Venstre og Mikkel Dam, spidskandidat for LA. Foto: Cecilie Hänsch

Haslev: Der er valgkamp på menuen. Også til avisens 150 års fødselsdagsreception i Mediehuset i Jernbanegade fredag eftermiddag.

Alle gode kilder ved nemlig, at man nok kan bestikke lokaljournalister med spiselige eller drikkelige gaver. Det opdrag havde partierne i hvert fald fulgt, og havde medbragt alt fra nordiske vingummier med saltlakrids og til årgangsportvin, rødvin og skumfiduser med hindbærsmag.

På kortene til gaverne står der fra den ene ende af partiskalaen til den anden: Tak for 150 års godt samarbejde.

Ordet var frit i Mediehuset denne eftermiddag, og der blev talt om alt fra omdiskuterede veje i Haslev til hvem, der mon bliver Faxe Kommunes næste borgmester. Mon valgkampen snart får flere temaer? Hvilke valgmøder skal hvilke partier til, og hvordan er det nu med dækningen af valgmøderne? Kommer avisen?

Hertil kunne redaktionen svare: Vi modtager gerne invitationen og vi bestræber os på en bred og ordentlig dækning af hele valgkampen.

Således opløftet kunne partisoldaterne senere på eftermiddagen drage ud i gaderne igen med deres mærkesager.