På ferie med god stemning

På ferie med god stemning

19-årige Simon Rasmussen fra Dalby (her i en kamp mod Slagelse) var effektiv i sine afslutninger og scorede seks gange i første halvleg i sæsonens sidste kamp. Foto: John Ringstrøm

HÅNDBOLD: Dalbys 3. divisionshold rundede sæsonen af med en udekamp mod TIK Taastrup 2 tirsdag aften, og østsjællænderne kunne gå på forårsferie med god samvittighed efter en sejr på 34-25.

– Vi gik efter at slutte godt af. Det var vores motivation, og vi førte næsten fra start til slut, siger Dalbys sportschef Per Rasmussen, der især noterede plusser i bogen til U19-spillerne Tobias Wiesmach og Simon Rasmussen.

Sidstnævnte scorede seks mål på syv forsøg i første halvleg, så han bidrog godt til Dalbys føring på 16-8 kort før pausen.

I de sidste par minutter af halvlegen, lykkedes det dog TIK Taastrup at reducere til 16-12, men det fik Dalby-spillerne til at skærpe koncentrationen i anden halvleg.

– Lasse Søby Andersen stod godt i målet, og det gør det jo altid lidt nemmere. Vi stod også godt i forsvaret og fik løbet en del kontra, siger Per Rasmussen.

Med sejren nåede Dalby op på 27 point i sæsonen, og det rækker til en femteplads i rækken.

– Det var vores målsætning, så det er vi godt tilfredse med. Så der var god stemning i klædningsrummet, siger Per Rasmussen.

– Nu holder spillerne ferie til 9. maj, så de kan slappe lidt af.

Kampen i tal

3. division, mænd

TIK Taastrup 2 – Dalby: 25-34 (12-16)