Ny formand i Fair Spildevand

- Borgere der har fået et påbud eller er tvunget til at lave spildevandsrensningen på et tvivlsomt eller forældet grundlag, opfordres til at melde sig ind i foreningen nu, siger Peter Kiær.
– Borgere der har fået et påbud eller er tvunget til at lave spildevandsrensningen på et tvivlsomt eller forældet grundlag, opfordres til at melde sig ind i foreningen nu, siger Peter Kiær.

Af Nikolaj Rasch Skou

Den nye landsdækkende forening Fair Spildevand med undertitlen »- for miljø og mennesker« har nu konstitueret bestyrelsen således, at Lene Maarth fra Leestrup (Faxe) er formand, Peter Kiær fra Terslev (Faxe) er næstformand og Søren Klein fra Flakkebjerg (Slagelse) er kasserer.

Flemming Bohnstedt fra Simmendrup (Faxe) tager sig af spildevandssager, Jørn Rasmussen (Vordingborg) har medlemshvervning. Jan Husum tager sig af administration og Lars Folmann fra Ulstrup (Faxe) tager sig af web og it.

Foreningen har foreløbig fået 131 medlemmer, og skal nu I gang med at hjælpe medlemmer der er ramt af uretfærdig myndighedudøvelse i hele Danmark.

– Borgere der har fået et påbud eller er tvunget til at lave spildevandsrensningen på et tvivlsomt eller forældet grundlag opfordres derfor melde sig ind i foreningen nu, siger Peter Kiær og tilføjer:

– Hvis det skal blive en stærk og handlekraftig forening med kompetence og styrke til at fører sager er det nødvendigt med mange medlemmer fra hele landet.

En stor del af arbejdet bliver på det juridiske og retslige plan og Fair Spildevand har nu mulighed for at hjælpe medlemmer i alle landets kommuner med at komme med høringssvar og indsigelser. Foreningen leder desuden efter en oplagt spildevandssag og opfordre borgere over hele landet at melde sig ind i foreningen og fremlægge deres konkrete sag til eventuel prøvelse ved domstolene.

Du kan læse mere om foreningen Fair Spildevand på www.fairspildevand.dk eller kontakte den på e-mail via: kontakt@fairspildevand.dk