Lokallisten ser fremad

Lokallisten har holdt deres ordinær generalforsamling, og i sin beretning kom formanden Klaus Kej ind på kommunalvalget i november 2021.

– Vi stillede med et stærkt og sammentømret hold, men desværre mistede vi et mandat. Resultatet er selvfølgelig blevet analyseret grundigt. Vi gik frem i nogle afstemningsområder og tilbage i andre, så årsagen er ikke klar. Vi er dog enige om, at beslutningen om ikke at opsætte valgplakater, ikke har haft nogen betydning. Den har kostet nogle stemmer, men også givet stemmer fra vælgere, der var enige i vores holdning til plakaterne, siger Klaus Kej i en pressemeddelelse.

– Vores kandidater har alle ydet en stor indsats i valgkampen, og 88 procent af stemmerne til Lokallisten blev afgivet som personlige stemmer. Det er vi glade for, så tak til alle vores vælgere. Vi ville bare gerne have haft nogle flere at takke, siger Klaus Kej og fortæller, at partiet nu ser nu fremad, og bestyrelsen vil sammen med kandidatholdet arbejde på at støtte René Tuekær i det politiske arbejde og samtidig få sat holdet til kommunalvalget i 2025.

– Der er plads til aktive mennesker, som gerne vil yde en indsats lokalt, men som ikke har lyst til at tage udgangspunkt i en isme ledet fra Christiansborg, siger Klaus Kej.

I bestyrelsen var der nyvalg til Dorte Steinmetz Bagge, der er tilbage igen efter en pause, og bestyrelsen består nu af:

Klaus Kej (formand), Erik Molnit (kasserer), Dorte Steinmetz Bagge (sekretær), Nina Gulddal og Michael Lilliekvist.

Lokallistens næste arrangement er grundlovsmødet 5. juni på Faxe Vandrerhjem, hvor alle er velkomne.

– 88 procent af stemmerne til Lokallisten blev afgivet som personlige stemmer. Det er vi glade for, så tak til alle vores vælgere. Vi ville bare gerne have haft nogle flere at takke, siger Lokallistens formand Klaus Kej