Humøret i top da firmafodbold blev genoplivet

Humøret i top da firmafodbold blev genoplivet

Faxe Ladeplads Idrætsforening har genoplivet en god gammel tradition.

Foto: Torkild Svane Kraft

Faxe Ladeplads: FLI, Faxe Ladeplads Idrætsforening, genoplivede lørdag en gammel tradition – firmafodboldstævne. Og det blev en stor succes. Humøret blandt spillerne var i top fra start til slut.

Kasper Collin (tv) syntes firmafodboldstævnet skulle genoplives, og det var formand Tom Hammer helt med på. Foto: Torkild Svane Kraft

For år tilbage afviklede FLI årligt et firma-, familie-, og gadefodboldstævne med deltagelse af rigtig mange hold. Så mange at man brugte en hel weekend til afviklingen af de mange kampe, men lidt efter lidt ebbede det ud, og indtil nu har der været en lang pause.

– Jeg er lige flyttet til Faxe Ladeplads, men har alligevel deltaget i mange af de tidligere firmafodboldstævner, og så tænkte jeg at der skulle gang i det igen, for det var rigtig sjovt, fortalte Kasper Collin.

Det var FLI’s formand, Tom Hammer, helt enig i og så inviterede de til firmafodboldstævne. Der blev ikke reklameret så meget for det, så stævnet i lørdags, var en føler for om der var interesse for det.

Det må man sige at der var. Seks hold tilmeldte sig hurtigt, og det antal var passende at starte med. Til næste år vil FLI reklamere lidt mere, så flere hold kan deltage.

Henrik Mejlby hamrer bolden mod mål – men ind kom den ikke… Foto: Torkild Svane Kraft

Gamle ben…

Der var stor aldersspredning på de deltagende hold. Der var de helt unge, der ikke havde glemt at spille fodbold, og så de lidt ældre mænd, hvor hjernen mente at vide hvordan man skulle agere på banen, men hvor det til gengæld kneb lidt med benene kunne følge med.

Det medførte nogle sjove situationer, og nogle fald, men det blev altsammen taget med højt humør, og en hjælpende hånd fra modstanderne – for det vigtigste var at være med og have det sjovt.

Misundelige stjerner

Havde Ronaldo eller Neymar overværet stævnet, havde de helt sikkert lært noget af en af deltagerne. Han fik et lille skub – faldt til jorden og trillede i ulidelig smerte mange meter hen ad halgulvet.

Ronaldo og Neymar kunne ikke have gjort det bedre. De var helt afgjort kommet til kort i den specielle disciplin, selv om mange vil mene de er eksperter i at få ingenting til at se vildt alvorligt ud…

Superholdet

Det blev Alarmservice fra Rønnede, der vandt firmafodboldstævnet. Ret overbevisende. Det blev til sejre i alle deres kampe, selv om det var lige ved at gå galt i den sidste kamp, hvor de kom bagud, men de fik kæmpet sig tilbage og kunne til sidst stå med den fine vinderpokal.

Det er Jan Erdmann fra Rønnede der ejer Alarmservice og med på holdet havde han blandt andet sine to sønner.

– Vi har alle spillet fodbold i FLI, og vi vil gerne være med til at støtte genoplivningen af firmafodboldstævnet. Derfor stillede vi op, siger Jan Erdmann, der nu spiller lidt hyggefodbold i Roholte.

Jan Erdmanns firma, Alarmservice, vandt stævnet. Her forsøger han med et skud mod mål. Foto: Torkild Svane Kraft
EJ Byg tager sigte og forsøger med en skruet bold op i trekanten Foto: Torkild Svane Kraft