God fight gav Dalby to point i sæsonens sidste hjemmekamp

God fight gav Dalby to point i sæsonens sidste hjemmekamp

Både Lasse Søby Hansen i Dalby-målet (her i en kamp mod NFH) og Roskildes keeper Tobias Trampedach var stærkt spillende søndag eftermiddag. Foto: Claus Rasmussen

Foto: Claus Rasmussen

HÅNDBOLD: Det var en ren målfest, da Dalbys for en uge siden slog Køge 2 med 36-27 i mændenes 3. division, men da Roskilde 2 var på besøg søndag eftermiddag, stod det hurtigt klart, at det ville blive en helt anden slags kamp.

For selv om det blev fightet godt på begge sider, kunne måltavlen i den nye hal i Dalby slappe lidt af.

Sølle 17 scoringer blev det til i første halvleg, hvor især gæsternes keeper Tobias Trampedach gjorde sit til at holde antallet af mål nede.

– Han pillede et par straffekast og fem-seks oplagte kontrachancer. Så jeg var da lidt nervøs for, hvordan det ville gå os, siger Dalby-træner Thomas Jørgensen, der måtte se sit hold være bagud 7-10 ved pausen.

Roskilde var også klart foran i store dele af anden halvleg – blandt andet 19-15 med 10 minutter igen – men seks minutter før tid lykkedes det Mike Jensen at udligne til 20-20, og kort efter satte Lucas Nielsen sejrsmålet ind for Dalby.

Lucas Nielsen scorede fem gange, men fik også stor ros for sit forsvarsarbejde.

– Vi stod fint defensivt. Lucas og Simon Rasmussen var stærke i midterforsvaret, og så stod Lasse Søby Andersen en rigtig god kamp i målet, siger Thomas Jørgensen efter sejren over rækkens nummer tre i sæsonens sidste hjemmekamp.

– Roskilde har et rigtig godt hold med gode spillere. Men vi fik kastet noget grus i maskineriet, og drengene kæmpede godt, og det var en flot kamp, siger Dalby-træneren.

Dalby slutter på femtepladsen i rækken uanset resultatet af sæsonens sidste kamp tirsdag aften i Taastrup.

Kampen i tal

3. division, mænd

Dalby – Roskilde 2: 21-20 (7-10)

Målscorere for Dalby: Frederik Paaske 6, Lucas Nielsen 5, Søren Larsen 4, Magnus Førsterling 3, Simon Rasmussen, 2, Martin Bøge 1.

Topscorere for Roskilde: Mads Jørgensen og Anders Bech 4.

Udvisninger: 3-3

Stillinger undervejs: 2-0, 5-7, 8-13, 15-19, 18-20.