Bankrådgiverens sidste farvel

© MBE
© MBE

Søren Felix Hansen var kunderådgiver i Nordea i Haslev i 41 år. Torsdag 3. september døde han, 68 år gammel.

– Det er den daglige kontakt med folk, som jeg kender utroligt godt. Det er det, jeg holder allermest af ved mit arbejde.

Sådan fortalte Søren Felix Hansen i 2010, da han – i øvrigt sammen med kollegaen Frank Hansen – kunne fejre imponerende 40-års jubilæum i Nordea i Haslev.

Hans karriere i banken begyndte, da hans matematiklærerinde Frøken Jørgensen spurgte om en elevplads på hans vegne i det, der dengang var Haslev Bank.

Det var der da; hvis altså den unge mand ville tage eksamen fra handelsskolen. I 1970 begyndte Søren Nielsen på den to-årige uddannelse i banken.

Med årene skiftede banken navn; Privatbanken, Unibank og til sidst Nordea. Men i samfulde 41 år var Søren Felix Hansen klar til at rådgive kunderne.

De første 25 år som kunde-rådgiver, de sidste år som kunde-medarbejder. Han havde sidste arbejdsdag på sin 60-års fødselsdag i 2011 efter godt 41 år i banken.

Ved siden af arbejdet har han spillet en del fodbold og har været træner i HFC's ungdoms-afdeling. Han har også bestredet en række bestyrelses- og kasserer-poster – blandt andet i Haslev Teaterforening.

Søren Felix Hansen har boet hele sit liv i Haslev; forældrene overtog huset på Duevej den dag, han blev født. Selv har hans verden drejet sig om banken i Jernbanegade og familien på Hyacintvej.

Søren Felix Hansen – af mange blot kaldet Felix – efterlader sig hustru Birte, to voksne børn og fire børnebørn.

Han bisættes fra Haslev Kirke fredag 11. september klokken 12. Højtideligheden er på grund af corona kun for de indbudte.